04jan

Met je auto op vakantie maar je papieren in orde hebben voor eventuele schade!

Als je met de auto op vakantie gaat wil je liever niet denken dat je schade oploopt in het buitenland. Dit zijn slimme tips om nog de nodige papieren mee te hebben maar niet een stapel van papieren. Heb je een reisverzekering met pech hulp afgesloten? Dan is het handig om de PDF op te slaan op je telefoon zodat je hem altijd bij je hebt. Want met de polis kun je bewijzen dat je verzekerd bent. Sla ook een groene kaar op als PDF het is niet verplicht maar wel handig. Zo heb je alle nodige informatie, telefoonnummers bij de hand als je schade hebt.

Raak je betrokken bij een ongeluk in het buitenland? Dan is het belangrijk dat je goede foto’s maakt op de plek van het ongeluk. Zo kan een schade-expert het goed beoordelen op een afstand. Maar daarom is het wel handig dat je een telefoon die op geladen is. Zorg in het buitenland dat je telefoon altijd goed is opgeladen voor dat je op pad gaat. Als je schade hebt op gelopen dan is het handig om goede foto’s te maken van de plek van het ongeluk. Maar foto’s waar de hele auto op te zien is. Zo verzamel je bewijsmateriaal denk ook maar aan de remsporen op de auto weg. Maak daarna goede close-up foto’s van de schade. Ook is het belangrijk om getuigen te hebben. Dus hebben meer mensen dit gezien zorg dat je de contact gegevens krijgt. Vraag daarna zo snel mogelijk een getuigenverklaring aan.

Zoek een goede verzekering uit voor dat je met je auto op vakantie gaat. Want zo ben je niet verzekerd in het buitenland. Vergelijk autoverzekeringen goed voor dat je op reis gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *