04jan

Met de auto op vakantie

Veel Nederlanders gaan jaarlijks met de auto op vakantie. Het favoriete vakantieland onder de Nederlanders blijft Frankrijk. Zowel zomers als ’s winters zit het in Frankrijk vol met Nederlandse toeristen. Zomers rijden wij door tot aan het warme strand in het zuiden van Frankrijk en ’s winters genieten we volop van de sneeuw in de witte Alpen met een warme chocomelk op de skipiste. Frankrijk is voornamelijk onze favoriete vakantiebestemming omdat het op een prima rijd afstand ligt. Dit is voor veel Nederlands heel praktisch aangezien de auto namelijk nog steeds het populairste vakantiemiddel is.

buitenland vakantie

Maar dit percentage is het afgelopen jaar flink gedaald met maar liefst-8%, dit komt waarschijnlijk omdat de bestemmingen op rijd afstand minder aantrekkelijk worden. Mensen gaan nu liever op vliegvakantie blijkt uit cijfers. Het aantal vliegvakanties is met maar liefst +4% gestegen ten opzichte van het jaar daarvoor.

Parkeren met Parkago

De parkeerdrukte neemt hierdoor toe op vliegvelden als Schiphol. Nu meer mensen met vliegvakantie gaan moeten ze hun auto’s wel ergens kunnen achterlaten. Hiervoor zijn speciale parkeerplaatsen gemaakt op vliegvelden. Je kunt dan bij een parkeeraanbieder een plek reserveren om je auto voor een bepaalde tijd achter te laten.

Als je je auto achterlaat wil je er natuurlijk wel van uit kunnen gaan dat je auto op een goede plek wordt geparkeerd en ook veilig staat. Om er zeker van te zijn dat je beste parkeerplek hebt die het best aan jouw eisen voldoet kun je het best je auto laten parkeren bij parkago. Parkago zorgt ervoor dat zij de beste selectie maken van de aanbieders die het best bij jouw eisen passen. Zo weet je zeker dat je altijd de juiste aanbieder uitkiest voor de laagste prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *