04jan

Parkeren in het buitenland

In hoofdsteden is het heel druk met parkeren. Zoals ook in Parijs. Daar staat alles vol en heel dicht op elkaar zodat je er eigenlijk niet meer uit kan. Maar dit is op straat maar ga je naar een hotel in Parijs, Berlijn of in Spanje dan kan je hem bij je hotel neer zetten. Een bewaakte parkeergarage is natuurlijk heel handig zo staat je auto altijd veilig en daar staat je auto ook droog. Tegenwoordig kan je betalen bij een parkeergarage met je een creditcard. Daarmee heb je geen papieren nodig. En als je aan komt bij de slagboom met je auto moet je alleen je creditcard erin te doen en te betalen. En bij het weg rijden van de parkeergarage doe je hetzelfde dit is handiger omdat je dan niet hoeft te wachten bij de betaalautomaat. Daar krijg je ook een papieren kaartje en met een creditcard niet dus dat papiertje kan je ook niet kwijtraken. Dus alleen maar voordeel.

Ook moet je op de regels in het buitenland want deze zijn anders dan in Nederland. Zo is in Duitsland van belang dat je niet bijna een lege tank hebt want dit is een overtreding. En in Italië moet je altijd een gevarendriehoek en veiligheidshesjes bij je hebben dit is verplicht hier. Maar in Nederland niet bijvoorbeeld. En in Spanje en Portugal is het verboden als je ook belt met bluetooth daarvoor krijg je een boeten.

Ga je niet met je auto op vakantie maar met het vliegtuig. Dan kan je wel rijden met je auto naar het vliegveld. Omdat dit wat makkelijker is zo hoef je niet met je bagage te sjouwen met het OV en het OV is niet altijd betrouwbaar qua tijden dat ze aankomen. Ga je bij Schiphol parkeren? Kijk hier om goedkoop parkeren bij Schiphol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *