08jan

Slim shoppen voor je vakantie

Als je op reis gaat is de juiste kleding uitzoeken en kopen vaak een onderdeel van het proces,
een nieuwe bikini, of een super coole Tommy shirt. Dit wil je het liefst tijdens een kleding sale vinden, zo kun je op je vakantie al je outfits en gear klaar hebben staan en hoef je alleen nog te genieten.

Ik ga op vakantie en ik neem mee….

Het is altijd belangrijk een beetje van tevoren te plannen, zo kan je het meeste uit je kofferruimte halen, het meeste uit je geld en je tijd. Dit geldt ook voor het shoppen. Heb je de juiste wandelschoenen? Is je jas waterdicht en goed bestand tegen de kou? Een wandeltocht door het bos, of een nachtje in het wild kamperen kan snel tegenvallen als je niet de juiste spullen bij hebt.

Waar vind ik de juiste prijs

Als je voor een langere tijd gaat reizen, of je gaat vaak van bestemming wisselen, of je bent diep in de jungle, of een paar daagjes aan het strand liggen bakken. Je hebt het voor over maar er gaat altijd wel tijd en geld in het plannen van een reis.

Er is een overmaat van handige informatie online te vinden. Reisinformatie over bestemmingen, ervaringen van anderen, ook kan je voor veel producten reviews vinden. Maar door op de juiste plekken te kijken kun je vaak tientalen euro’s besparen,  met een beetje informatie vind je de juiste prijs vinden voor jou.

Waar vind ik juiste producten

Voor de meesten is het doel van het reizen steeds iets anders te zien en te ervaren, dit betekent dat ook de voorbereiding en bondigheden per reis anders zullen zijn.
Het zoeken is tegenwoordig heel erg ‘google centrisch’, als ik ergens naar op zoek kan ik heel makkelijk mijn zoekopdracht in google intypen, en meer informatie krijgen dan waar ik iets mee kan.

Waar vind ik de korting?

Als je weet waar je kunt kijken, bespaar geld en tijd, je laat het zoekwerk aan anderen over.
Veel verschillende shops verkopen vaak hetzelfde product, meer shops dan wat eerste pagina van google laat blijken, en zoveel aanbod is in ieders voordeel. Want als shop A en B het product niet in  sale hebben, kan het zijn dat shop D of E het wel heeft. Ook bieden sommige shops een hogere korting dan anderen.

Alles op plek

Als ik weet dat ik 3 dagen door steden zal lopen wil ik graag comfortabele schoenen voor de reis. Tijdens een Nike sale krijg je veel sport en wandelschoenen in sale, het zijn dan wel alleen Nike producten. Gelukkig bieden shopping platforms zoals SuperSales, of ook speciale sale pagina’s bij grote webshops een oplossing. Alle sale producten op  één plek, zo wordt het zoekwerk al voor je gedaan.

Door geld te besparen voor op kosten voor je reis kun je vaak meer uit je reis halen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *