De voordelen van een cruise vakantie

Een cruise vakantie, zie je het al voor je? Lekker op het dek met dat boek wat al een halfjaar op je nachtkastje ligt, een koude Ice Tea naast je op het tafeltje, het gekabbel van de golven en de zonnestralen die je huid strelen. Wanneer ga jij?

 

Afwisselend

Geen een vakantie is zo afwisselend als een cruise vakantie. Je wordt van stad naar stad gevaren en iedere dag heeft zijn eigen programma. Zo worden er excursies georganiseerd naar musea, het winkelcentrum, het strand, het theater, en ga zo maar door. Het varen is grotendeels ’s nachts. Doordat het schip zo groot is, merk je daar niet veel van. En als je ’s morgens wakker wordt, is het eerste wat je doet de gordijntjes open schuiven en kijken waar je nu weer bent beland. Vervolgens kleed je je aan en ga je je hut uit, de geur van versgebakken eitjes en geroosterd brood komt je al tegemoet.

 

Amusement

Wil je een dag lekker rustig aan doen en laat je de excursie aan je neus voorbij gaan? Ook dan is er genoeg te doen aan boord van een cruise. Aan boord zijn meestal sportruimtes, een bioscoop, een casino, speciale kinderprogramma’s zodat jij heerlijk relaxt je yogaoefeningen kunt doen. Op de grotere cruise schepen zijn ook zwembaden, diverse sportvelden, een indoor speeltuin en ga zo maar door.

 

Bestemming

Steeds meer mensen gaan op cruise vakantie, het afgelopen jaar 3% meer mensen dan het jaar ervoor. Er zijn dan ook veel verschillende soorten cruise vakanties. Binnen Europa, buiten Europa, van een paar dagen of van een paar weken en voor veel verschillende budgetten.

 

All-inclusive

Het grote voordeel van een cruise vakantie is dat alles inclusief is. De maaltijden, de excursies, de toegang tot de bioscoop en dergelijke aan boord, de drankjes die je nuttigt.

Cruise

Resultaat 1–12 van de 70 resultaten wordt getoond