Een Fly-Drive vakantie, de perfecte combinatie

Tijdens een Fly-Drive vakantie combineer je twee dingen met elkaar, vliegen en autorijden. Het beste van beide werelden. Letterlijk elke bestemming is bereikbaar en daarna heb je de vrijheid aan jezelf dankzij de auto. Ideaal toch?

 

Vliegen

Tijdens een Fly-Drive vakantie ga je eerst op stap met het vliegtuig. Dit kan letterlijk overal naar toe zijn, zowel binnen als buiten Europa. Je kunt de zon opzoeken, de Noorse fjorden, de Tower Bridge in Engeland, het witte strand van Curacao of Rio de Janeiro. De hele wereld ligt aan je voeten, de keuze is aan jou.

 

Autorijden

Na aankomst op de plaats van bestemming staat er een auto voor je klaar. Je hoeft je geen zorgen te maken over autoverhuurders die je weigeren omdat hun wagenpark plotseling volledig verhuurd is of omdat je nog maar net je rijbewijs hebt. Alles staat gereed.

 

Vrijheid

Vanaf dat moment is vrijheid het credo. Waar gaan we vandaag naar toe? Tot de terugvlucht heb je het heft in eigen hand. Blijf je een beetje rondrijden in de buurt van de luchthaven omdat daar zo’n mooi strand is en zo’n gezellig winkelcentrum? Geen probleem. Of wil je toch wat meer van het land zien en maak je een rondreis? Ook dat kan.

 

Planning

Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat je weer op tijd terug bent bij de luchthaven voor de terugvlucht. Het is daarom slim om een globale planning te maken voor het rijden de laatste paar dagen. Zorg dat je de dag voor de vlucht weer in de buurt ben van het vliegveld, zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.

 

Terugvlucht

Op de dag van vertrek lever je de auto weer in, pak je je koffer uit de kofferbak en stap je zo het vliegtuig in. Alles is geregeld en in het vliegtuig laat je alle plaatsen waar je bent geweest nog eens de revue passeren. Tijd om een vakantiefotoboek te maken als je thuis bent.

Fly-drive

Alle 7 resultaten