Op hotel tour

Een hotel staat gelijk aan een ontspannen vakantie. Alles wordt voor je geregeld. Gaat er onverhoopt iets niet naar de wens? Dan wordt het zo snel mogelijk voor je opgelost terwijl jij met je krantje in het restaurant zit onder het genot van een kopje koffie.

 

Verschillende soorten hotels

Er zijn veel verschillende soorten hotels. Hotels midden in de stad, of juist een beetje verscholen in het bos. Vooral wanneer je een hotel in een stad zoekt, heb je volop keus. Heb je liever een hotel bij een bekende keten of liever een authentiek hotel met een compleet eigen sfeer? Als je echt niet kunt kiezen, is een hotel tour een gave vakantie optie.

 

Hotel tour

Tijdens een hotel tour, tour je van hotel naar hotel. Als je naar een grote stad gaat, kun je kiezen voor meerdere hotels in de stad. Op die manier zie je steeds een ander deel van de stad en krijg je een goed beeld. Ook hoef je minder heen en weer te reizen met de metro en de bus, want zit je in het ene deel van de stad dan ga je daar op stap. Het andere deel zie je wel als je daar in het hotel zit.

Als je het niet erg vindt om af en toe een eindje te rijden kan je ook een hotel tour maken door een hele provincie bijvoorbeeld. Je bezoekt dan de grotere steden van een provincie, maar ook de wat kleinere dorpen met een hotel. Lekker afwisselend!

 

Georganiseerde hotel tours

Wist je dat er zelfs georganiseerde hotel tours zijn? Bekende hotelketens organiseren deze vaak. Je reist dan van hotel naar hotel. Erg relaxt want het hotel verzorgt ook je vervoer. Je reist met een bus van het hotel van de ene bestemming naar de andere bestemming.

 

 

Hotel

Resultaat 1–12 van de 40 resultaten wordt getoond