Rondreizen kun je overal

Rondreizen kun je letterlijk overal. Van een safari in Afrika tot een rondreis in je eigen provincie, alles is mogelijk. Een rondreis maken is een oerdrift, van oudsher reizen mensen van punt naar punt. We houden van onze wasmachine, ingebouwde vaatwasser en verwarmingsketel, maar ergens houden we ook nog steeds van rondtrekken. Het fijne is dat in deze tijd beiden gecombineerd kan worden.

 

Oerdrift

Sinds het begin van de mensheid reizen mensen van plaats naar plaats. In die tijd noodgedwongen, het vee graasde al het gras weg en dus moest er iedere keer weer een nieuw stuk gras gezocht worden. Bij ons is dat niet nodig, maar onze nieuwsgierigheid zakt wel weg als we een poosje op dezelfde plek zijn. Als je net ergens woont of net op vakantie bent, kijk je je ogen uit. Wat is hier allemaal te zien en te beleven? Even iets halen bij de supermarkt wordt opeens een speurtocht, want waar is die supermarkt eigenlijk? Maar na drie dagen weet je dat allemaal al. Tijd voor sleur, of tijd voor iets anders!

 

Rondreizen

Veel mensen kiezen daarom voor een rondreis tijdens de vakantie. Sommigen gaan elke dag naar een andere plaats, anderen blijven in elke plaats 2 of 3 dagen. Maar iedere keer trekken ze verder wanneer hun nieuwsgierigheid begint te tanen. Zo blijf je scherp op avontuur tijdens je vakantie en blijf je nieuwe dingen ontdekken.

 

Locatie

De wereld is helaas te groot om alle mooie plaatsen te bezoeken en plaatselijke delicatessen te proeven. Dus waarom zou je op vakantie 2 weken in dezelfde plaats blijven als er nog zoveel te zien is? Een rondreis kun je letterlijk overal maken. In Nederland, in Afrika, Amerika of Azië.

Sommige mensen trekken in hun eentje rond, anderen gaan met een gezin of met de hele familie. Maar je kunt ook in een groep gaan, je leert dan naast nieuwe plaatsen ook nieuwe mensen kennen.

 

 

Rondreizen

Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond