Waarom een stedentrip?

Een stedentrip, of citytrip ook wel genoemd, is meestal ene reisje naar een stad dat een aantal dagen, een weekend of een lang weekend duurt. Tegenwoordig kiezen veel mensen voor meerdere maar ook kortere vakanties. Door de korte duur kun je zonder teveel vakantiedagen op te nemen toch nog lekker even weg. Een stedentrip kun je per vliegtuig doen of gewoon lekker reizen met de trein of auto. Wil je graag veel bezienswaardigheden bezichtigen in een stad dan kun je hier speciale programma’s voor vinden. Een steden trip hoeft niet duur te zijn. Je kunt van te voren al wat dingen uitzoeken.

Wat te doen tijdens een stedentrip?

Dit is vaak één van de eerste dingen die je je afvraagt. Wat zullen we gaan doen. Hier wat populaire activiteiten die veelvuldig ondernomen worden tijdens een stedentrip:

  • Winkelen.
  • De mooie bezienswaardigheden van de stad bekijken of bezoeken.
  • Lekker drankje doen in een gezellige kroeg of pub.
  • Het bezichtigen van een kerk waar vaak nog een kaarsje wordt opgestoken.
  • Een stadstour. Deze kun je al wandelend met een gids of per bus of zelfs per boot nog ondernemen.
  • Dierentuin of een pretpark.
  • Genieten van festivals of evenementen die er dan zijn.

Welke outfit kun je dragen?

Een zonnebril gaat sowieso mee. Zomer of winter dat maakt niet uit.  Een rugtas komt echt goed van pas. Denk maar aan je portemonnee met je pasjes, een fototoestel, telefoon, boekje of plattegrond en misschien nog wat losse spulletjes. Prettig is dan ook dat je je handjes vrij hebt.  Sportschoenen of een sneakertje zijn het lekkerst om op te lopen. En wat een geluk deze schoenen zijn helemaal hot. Vergeet een vest niet. Die kun je altijd nog omknopen. Een spijkerbroek is prettig in het dragen. Wil jij een stedentrip boeken, kijk dan eens op het ruime aanbod op deze website!

 

Stedentrip

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond