Zonvakantie, het ultieme onthaasten

Tijdens een zonvakantie lig je op je strandlaken op het strand. Om je heen hoor je de mengelmoes van de branding van de zee, opgetogen kinderstemmetjes, een radio in de verte en het geschreeuw van een meeuw. Je voelt de zonnestralen over je huid kruipen. Was het nog maar vorige week dat je gestrest naar de bus rende om op tijd te zijn op de vergadering over de verkoopcijfers?

 

Je laat de hele wereld achter je

Het heerlijke van een zonvakantie is dat je alles even de boel de boel laat. Even geen deadlines, rapporten, vriendelijk zijn tegen klanten en stofzuigen meer voor jou. Tijdens een zonvakantie wordt je hoofd volledig gevuld met zon, strand, een terrasje, een ijskoude cola en de geur van zonnebrand. In Nederland elke dag het gordijn opentrekken en maar afwachten wat voor weer het is, is even niet aan de orde. Want op de locaties van zonvakanties schijnt praktisch altijd de zon. Hadden we dat in Nederland ook maar.

 

Uitstapjes

Natuurlijk is elke dag van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat in de felle zon niet goed. Dus ga je ook weleens met je zonnehoedje op de hort op. Drukbezochte zonvakantiebestemmingen zijn daar volledig op in gespeeld. Je vindt er dan ook tientallen terrasjes met allerlei soorten eten: Italiaans, Chinees, Mexicaans, Vegetarisch en noem maar op. Voor ieder wat wils. Het winkelcentrum is op loopafstand, ideaal voor een dagje shoppen met een afsluitende BBQ op het strand. En wil je een avondje naar het theater of een bioscoop? Het openbaar vervoer rondom badplaatsen is enorm goed geregeld. Om de zoveel minuten gaan er bussen naar het centrum en andere delen van de badplaats.

 

Bij thuiskomst

Aan het einde van iedere vakantie hoopt iedereen weer fris, fruitig en met een gezond kleurtje op het werk aan te komen. Bij een zonvakantie weet je zéker dat dat lukt: totale ontspanning en volledig opladen in de zon zijn een garantie.

Zonvakantie

Resultaat 1–12 van de 573 resultaten wordt getoond