04jan

Vliegtickets boeken in Nederland? Dit kan goedkoper!

Ben je opzoek naar een vliegticket voor de zomervakantie? Vul dan beter niet in dat je het vanuit Nederland boekt. Want dit is duurder dan een ander land. In Nederland betaal je zo voor een lange vlucht gemiddeld €13,60 per 100 kilometer en dit is ook nog de goedkoopste. Voor een korte vlucht is dit zelf €73,50. En gemiddeld betaal je voor een vlucht die je vanuit Nederland boekt zoon €50 euro per 100 kilometer. Nederland staat op de 2e plek van duurste land om te boeken, daarmee staat België op nummer 1. En het goedkoopste land om vanuit te boeken is Maleisië dan betaal je zoon €3,85 per 100 kilometer. Dit is heel veel verschil.

Dus het is slim om van uit een ander land te gaan boeken dit door je door bijvoorbeeld via KLM te boeken via AirFrance.fr dit is de zustermaatschappij van KLM, zo is je vliegtickets veel goedkoper. Ook betalen wij in Nederland boekingskosten van zoon €10 en in Frankrijk niet.

Ook kan je al geld besparen als je boekt rechtstreeks via een luchtvaartmaatschappij. Want er bestaan veel vergelijking sites maar die brengen ook extra kosten in rekening omdat hun ook wat moeten verdienen. En het is dus goedkoper als je het rechtstreeks via de maatschappij doet. En heb je de goede vliegticket gevonden koop hem dan snel want binnen een dag kan de prijs hoger zijn. Ook helpt het al als je niet in de vakanties een vlucht boekt of dat je heel flexibel bent met wanneer je weg gaat. Want zo is een maandag heel erg geliefd bij alle reizigers. Ook is het zo mocht het vliegtuig nog niet vol zitten dan zou de prijs dalen maar om paar dagen voor je vertrek dan pas een vlucht te boeken moet je het risico durven nemen. Vliegengoedkoop.nl maakt het waar goedkoop vliegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *