Rondreis Amerika

2023-10-24
Travelworld

Gedurende een rondreis door Amerika ontdekt u de prachtige natuur, bruisende steden en uitgestrekte stranden. Wanneer u per camper reist door de USA heeft u de vaak de mogelijkheid om zelf het reistempo en de route te bepalen. Door op deze manier een rondreis door Amerika te maken, ziet u gegarandeerd alle hoogtepunten die u niet wilt missen.

Bezoek tijdens uw rondreis door West-Amerika bijvoorbeeld het levendige San Francisco en rijd met uw camper over de befaamde Golden Gate Bridge. Of neem een kijkje in de steden Phoenix en Las Vegas, gevolgd door de natuur van het Yosemite National Park en de Grand Canyon. Liever ontspannen aan het strand? Rijd dan de route langs de Grote Oceaan aan de westkust van Amerika en stop onderweg bij het strand van Santa Monica of Malibu. Het is ook mogelijk om een rondreis door Amerika en Canada te maken en hier diverse nationale parken, zoals Banff en Yellowstone National Park te bewonderen.

Ook in het oosten kunt u een prachtige rondreis door Amerika maken. Zo ontdekt u onder andere de Empire State Building en Times Square in New York tijdens een stedenreis. Combineer dit met een bezoek aan New England voor een combinatie van natuur en stad. Liever een ontspannen vakantie in Amerika? Kom dan geheel tot rust op de stranden van Florida, zoals Miami Beach. Door de vele attractieparken in Orlando, denk aan Disneyland en Universal Studios, maakt u hier de ideale rondreis door Amerika met het gezin.

Kortom, of u nu liever de rust opzoekt in de natuur of juist de levendigheid in de steden, tijdens een rondreis door Amerika heeft u alle mogelijkheden!